Tina Lindahl
Business booster med passion för företagarens framgång

 
 
 
 
 
 
 
Tina Lindahl_FotografPiaGyllin163 sv.jpg

min story

"Jag önskar dig en sak – och det är att du aldrig behöver gå till jobbet". Det sa min pappa till mig på min studentdag för 20 år sedan. Pappa var egenföretagare och älskade att driva företag, utveckla sin business och vara av värde för andra. Hans ord har varit min ledstjärna och det jag önskar även för dig. Jag vill att du, oavsett var du bor, får plocka russinen ur kakan varje dag, ha tid över till din familj och tjäna pengar på det du älskar att göra. Den kunskap som jag har jobbat stenhårt för att förvärva under åren delar jag med mig av för att hjälpa dig med affärs- och verksamhetsutveckling. För att du aldrig någonsin ska behöva gå till jobbet. 

 
 

min erfarenhet

I över tio år har jag jobbat som operativ och strategisk linjechef, förändringsledare och kompetensutvecklare på bolag i olika storlekar och kulturer. Mitt uppdrag var att se till att medarbetare kom till sin fulla rätt i sin arbetsroll för att främja välmående, produktivitet och lönsamhet på företaget. 

 
 

Mina tjänster

Jag hjälper egenföretagare och småföretagare med utveckling som ger snabba resultat kopplat till försäljning, marknadsföring och nätverkande.

Mina tre huvudinriktningar ser du nedan.

 
 
 
 

För dig som vill få en bättre lönsamhet och roligare på jobbet

Business Boost

 
 
 
 
Tina Lindahl_FotografPiaGyllin50 2.jpg
 
 
 

För dig som vill lära dig hur nätverket kan arbeta för dig

LinkedIn & Social selling

 
 
 
 
Tina Lindahl_FotografPiaGyllin102.jpg
 
 
 

för dig som vill engagera alla på företaget med kreativ employer branding

People Boost

 
 
 
 
Tina Lindahl_FotografPiaGyllin137.jpg
 

mina kunder

Tina har varit ett stort stöd i vår affärsutvecklingsprocess. Hon är driven, erfaren, engagerad och snabbtänkt, och har balanserat på ett mycket bra sätt mellan att processleda våra diskussioner samtidigt som hon utmanat oss och bidragit med inspel och nya perspektiv. Jag kan varmt rekommendera Tina!
— Kajsa Rosén, grundare Strategirådet
Investeringen jag gjorde då jag anlitade Tina är den mest kostnadseffektiva investering jag gjort som företagare. Jag tog hjälp av henne för verksamhetsutveckling och onlinemarknadsföring. Tina såg och uppmärksammade mycket som jag själv varit blind för. Hon har en enorm styrka i att se förbättringsområden och utvecklingsmöjligheter. Hon kommer med konkreta idéer och tips.
— Lina Rundqvist Troeng, grundare Örebro HLR
Tina är en fantastisk ledare med ett stort engagemang för utveckling, ledarskap och att leverera resultat. Hon är affärsmässig och lyckas alltid få sitt team att göra det lilla extra konstant.
Vi i ledningsgruppen uppskattade alltid Tinas förslag eftersom de var genomarbetade och genomförbara. Kan varmt rekommendera Tina om du vill ha någon som utvecklar din personal på riktigt därtill får du någon som kan hjälpa till att utveckla företaget.
— Lisa Schuman, verksamhetsansvarig, Retail Sverige Storesupport AB
Jag tog in Tina för att arbeta med affärs- och verksamhetsutveckling för att ta min startup Storyspot till nästa steg. Under en vecka gick vi igenom verksamhetens mål och bröt utifrån dem ner vad som behövde göras, vilka som kunde göra det och när det behövde vara klart. På måndagen hade jag en vision, på fredagen ett excelark med att göra-punkter fram till november. Det kändes helt fantastiskt!
— Lisa Evertsson Norrevik, vd på Storyspot
 
gul kvadrat.jpg